Mimarlık Bölüm Başkanı

Sevgili Öğrencilerimiz, Yoğun ve stresli bir sınav döneminin ardından Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü’ne yerleştiniz.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü

Mimarlık Bölümü Erasmus Koordinatörü

Dr. Öğr. Üyesi Z. Yeşim ALEMDAR E-Posta Adresi: yalemdar@nny.edu.

Dekan

Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU Dekan V.

Fakülte Komisyonları

MİMARLIK BÖLÜMÜ KOMİSYONLARI Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi Mimarlık Bölümü Kalite Komisyonu Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kiraz Başkan Dr. Öğr.

Fakülte Yönetim Kurulu

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU Dekan V. Prof. Dr. Emine KILAVUZ Üye Prof. Dr. Hülya UÇAR Üye Prof. Dr. Ali KAYA Üye Doç. Dr.

Dekan Sekreteri

Havva ARI E- Posta:  gsfdekanlik@nny.edu.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Erasmus Koordinatörü

Dr. Öğr. Üyesi Gözde KUZU DİNÇBAŞ E-Posta:  gkdincbas@nny.edu.

Bologna Bilgileri

Öğrenci Formları

Azami Süre Ek Sınav Talep Formu İçin Tıklayınız. Belge Talepleri (Yatay Geçiş) Formu İçin Tıklayınız. Birimler ile İlişik Kesme Formu İçin Tıklayınız.

Personel Formları

Fakülte Hakkında

Güzel Sanatlar ve Tasarım; kent, bina, mekân, ürün ve dış ortamların gereksinmelerine uygun olarak biçimlenmesine katkı yapan, öncelikli olarak insan odaklı çalışma alanlarını kapsayan, tasarım odaklı disiplinler arası, bir bilim dalıdır.

Erasmus Koordinatörleri

Mimarlık Bölümü Erasmus Koordinatörü İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Z. Yeşim ALEMDAR E-Posta Adresi: yalemdar@nny.edu.tr Dr.

Akademik Faaliyet Raporu

Akademik Faaliyet Raporu İçin Tıklayınız.

Fakülte Hedefleri

Behruz Çinici Maket Atölyesi

Sedat Hakkı Eldem Tasarım Atölyesi

Mualla Eyüboğlu Anhegger Bilgisayar Laboratuvarı

Emin Onat Konferans Salonu

Fakültemizden Fotoğraflar

Mevzuat

Kanunlar İçin Tıklayınız. Yönetmelikler İçin Tıklayınız. Yönerge İçin Tıklayınız. Tüzükler İçin Tıklayınız.

Kalite Formları

Kalite Eğitim Değerlendirme Formu İçin Tıklayınız. Kalite Eğitim Katılım Formu İçin Tıklayınız.

Dekan Mesajı

Yukari