Haberler

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencileri-15.Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması
Tarih: 16.5.2018

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencileri 15. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşmasına katıldı. Öğrencilerimiz 11-12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Başkent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte çok sayıda üniversiteden İç Mimarlık öğrencileri ile bir araya gelerek tasarım sorunlarını tartışarak ortak çözümler aradılar.

Her yıl iki defa gerçekleşen ve tamamen öğrenci merkezli bir organizasyon olan Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması'nda birçok bakış açısını bir arada görme şansı bulan öğrencilerimiz, buluşmada  Arlight, Nurus, Geberit, gibi önemli markaların katılımı ile gerçekleşen panellere katılarak sertifika aldılar. Etkinliğin son günü Ankara kent gezisi gerçekleştirilerek etkinlik sonlandırıldı.

Haber Arsiv

Yukarı